Nya erfarenheter

Nästan ett och ett halvt år sedan jag skrev något här. Mycket har hänt sedan dess, framför allt har jag blivit mamma till en fantastisk son, som nu snart är åtta månader. Det betyder att jag nu mest läser pekböcker. Några av våra favoriter just nu är:

Liten och stor Liten och stor av Stina Wirsén. En underbart tecknad bok utan ord som visar skillnaden mellan liten och STOR. Här finns hundar, fiskar, hus och bilar bland annat. Och bara blicken den STORA fisken ger den lilla fisken gör boken värd att öppna. Vi kan läsa den flera gånger i sträck och det finns alltid något nytt att titta på.

 

 

Litens många ansiktenLitens bästa saker Litens många ansikten och Litens bästa saker av Nina Frid. Två fotopekböcker om Liten som visar upp favoritsaker och olika ansiktsuttryck. Vi kan titta på bebisen hur mycket som helst, prata med henne (honom?), le mot det glada ansiktet och trösta det ledsna.

Första pekbokenFörsta pekboken. Här finns foton på saker som de flesta bebisar stöter på under en dag. Man kan läsa den som en historia från morgon till kväll, eller bara titta på de olika sakerna och prata om vad det är, vilka färger man ser och vad man gör med dem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: